Μελέτη

​Σήμανσης

Η σημασία της μελέτης σήμανσης για τα Ξενοδοχεία

Η μελέτη σήμανσης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στάδια για την δημιουργία ενός υψηλής ποιότητας αποτελέσματος. Κατά την μελέτη σήμανσης, η εταιρεία μας συνεργάζεται στενά με τον ξενοδόχο αλλά και τον Αρχιτέκτονα & Interior Designer του έργου, με στόχο να γίνει μια ολοκληρωμένη προδιαγραφή που θα δώσει την μέγιστη λειτουργικότητα στο κατάλυμα και υψηλή ικανοποίηση στους επισκέπτες του.

 

Η εταιρεία Bratti διαθέτει την πλέον εξειδικευμένη ομάδα που θα εκτελέσει την απαραίτητη μελέτη, ενώ σε δεύτερη φάση αναλαμβάνει όλα τα στάδια ολοκλήρωσης της σήμανσης.

Σε περίπτωση που το ξενοδοχείο παραδώσει μια έτοιμη μελέτη σήμανσης, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει μόνο το κομμάτι της κατασκευής και τοποθέτησης, προτείνοντας, ενδεχομένως, τυχόν προσαρμογές στην μελέτη που θα έχουν ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Τι συμπεριλαμβάνει η Μελέτη Σήμανσης;
  • Την επιλογή των σημείων που θα τοποθετηθούν πινακίδες και επιγραφές

  • Τα μηνύματα (κείμενα) που θα αναγράφονται στις πινακίδες, τα οποία συντάσσονται σε συνεργασία με τον hospitality expert της εταιρείας μας

  • Τις διαστάσεις που θα φέρουν το επιθυμητό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα

  • Τις πιθανές λύσεις που υπάρχουν αλλά και την διερεύνηση εξατομικευμένων προτάσεων

  • Τον δημιουργικό σχεδιασμό των πινακίδων και των επιγραφών, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή με τον οποίο συνεργάζεται ήδη το ξενοδοχείο

  • Το κατασκευαστικό σχέδιο για κάθε πινακίδα, προκειμένου να μπορέσει να κατασκευαστεί

  • Τον προϋπολογισμό του κόστους σήμανσης και τον χρόνο ολοκλήρωσης του έργου

Στάδια Ανάπτυξης Ξενοδοχείου

Προδιαγραφή & ανάπτυξη Concept

Εύρεση ακινήτου/χώρου ανέγερσης

Έναρξη κατασκευής/ανακαίνισης

ΜΕΛΕΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Interior Design

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Μελέτη Σήμανσης για...
an-corfu-exterior.jpg

Μεγάλα Ξενοδοχεία & Resorts

Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία έχουν και τις πλέον αυξημένες ανάγκες σήμανσης, αφού εκτός από το ότι συνδυάζουν πολλαπλά facilities, έχουν να καλύψουν και μια μεγαλύτερη έκταση καθοδήγησης των επισκεπτών. 

 

Η Bratti, με  τεράστια εμπειρία σε ανάλογα έργα, έχει εξασφαλίσει μια σειρά από λύσεις για μεγάλα ξενοδοχεία και resort, με υψηλή ποιότητα και value for money.

PENDE SERIFOS_2.jpg

Boutique Ξενοδοχεία & Villas

 Τα Boutique Ξενοδοχεία αλλά και τα μικρότερα καταλύματα όπως οι βίλες, απαιτούν ειδική μελέτη με έμφαση στο άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που θα συνάδει με την προσωπικότητα του κάθε καταλύματος.

 

Η Bratti επενδύει στον custom σχεδιασμό σήμανσης, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μικρότερων καταλυμάτων και διασφαλίζοντας ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

serenissima-boutique_2.jpg

Εστιατόρια

& Spa

Η σήμανση των εστιατορίων και των Spa παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών αλλά και στην κερδοφορία των καταλυμάτων.

 

Η Bratti παρουσιάζει μια σειρά από λύσεις σήμανσης καθοδήγησης του κοινού στα σημαντικά αυτά outlets, αλλά και ιδιαίτερους τρόπους τοποθέτησης των εσωτερικών μηνυμάτων για την ενίσχυση των πωλήσεων.

Κλείστε Ραντεβού

για μελέτη σήμανσης του Ξενοδοχείου σας