Υπηρεσίες

Ποιοι 
​Είμαστε

Η εταιρεία Bratti αποτελεί τη κορυφαία επιλογή στην Σήμανση Ξενοδοχείου, διαθέτοντας στο portfolio της μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά έργα στην Ελλάδα, καθώς και επιλεγμένα έργα στο εξωτερικό.

 

Με εμπειρία 50 χρόνων, η Bratti αναλαμβάνει την σήμανση ενός ξενοδοχείου από το στάδιο της μελέτης έως το στάδιο της τοποθέτησης, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση σε Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, ενώ εγγυάται ένα υψηλής αξίας αποτέλεσμα, τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας όσο και αισθητικής.

MELETH-01.png

Μελέτη Σήμανσης
 

Η μελέτη σήμανσης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στάδια για την δημιουργία ενός υψηλής ποιότητας αποτελέσματος. Η σωστή σήμανση σε ένα ξενοδοχείο υποδηλώνει έναν "οργανωμένο" χώρο που συνεισφέρει στην επαυξημένη εμπειρία του επισκέπτη.

PHOTO%20%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%C

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Οι σχεδιαστές της εταιρίας μας παρέχουν ιδιαίτερες και πρωτότυπες πινακίδες ειδικά σχεδιασμένες για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, έτσι ώστε να ταιριάζουν στη φιλοσοφία και την αρχιτεκτονική του κάθε χώρου. Το design της bratti είναι αναγνωρίσιμο.

PHOTO PARAGOGI.jpg

Κατασκευή Πινακίδων

Οι τεχνίτες μας κατασκευάζουν τα προϊόντα bratti στην καθετοποιημένη μας παραγωγή. Eίναι εξειδικευμένοι, επαγγελματίες και πειθαρχημένοι με την διαδικασία παραγωγής
(ISO 9001 : 2015), τους κανόνες ασφαλείας και την ανακύκλωση των υλικών παραγωγής.

PHOTO MARRIOT.jpg

Τοποθέτηση

Οι τεχνικοί μας τοποθετούν τα προϊόντα bratti σε όλη την επικράτεια και εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα. Eίναι εξειδικευμένοι, επαγγελματίες. Aντιμετωπίζουν οτιδήποτε προκύψει, με το πλήρη εξοπλισμό τους.
Η διαδικασία της τοποθέτησης εντυπωσιάζει όλους όσους βρίσκονται εκεί.

Οι Υπηρεσίες μας

image.png

Τα Προϊόντα μας

Ξενοδοχειακά Έργα

Κλείστε Ραντεβού

για μελέτη σήμανσης του Ξενοδοχείου σας