Σήμανση

Ξενοδοχείου

Η σημασία της σωστής σήμανσης στα Ξενοδοχεία

Η σήμανση στα ξενοδοχεία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τόσο την καλύτερη λειτουργία των καταλυμάτων, όσο και την ικανοποίηση των ταξιδιωτών. Η σωστή σήμανση σε ένα ξενοδοχείο υποδηλώνει έναν "οργανωμένο" χώρο που συνεισφέρει στην επαυξημένη εμπειρία του επισκέπτη, ενώ μια "κακή" ή ελλιπής σήμανση μπορεί να χαλάσει τη συνολική εικόνα του ξενοδοχείου και να στερήσει από τον επισκέπτη τη μέγιστη ικανοποίηση. 

 

Με την σωστή μελέτη σήμανσης στο σωστό χρονικό διάστημα (δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της Interior Design διαδικασίας και ιδανικά πριν την ολοκλήρωση των φωτορεαλιστικών σχεδίων), επιτυγχάνεται το μέγιστο λειτουργικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα, αφού υπάρχει σαφής εικόνα των αναγκών που προκύπτουν. Ο μελετητής σήμανσης συνεργάζεται με τον Αρχιτέκτονα και τον Interior Designer για την ολοκλήρωση της μελέτης, ενώ στην συνέχεια δίνει τις απαραίτητες προδιαγραφές στον κατασκευαστή των απαραίτητων επιγραφών προς ολοκλήρωση. 

Η εταιρεία Bratti αναλαμβάνει από το Α ως το Ω την διαδικασία σήμανσης, ενώ συνεργάζεται αρμονικά με όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες εξασφαλίζοντας ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση που ένα ξενοδοχείο έχει αναλάβει το ίδιο τη μελέτη σήμανσής του, η Bratti μπορεί να ασχοληθεί με την κατασκευή και την τοποθέτηση προσφέροντας για ακόμα μια φορά, το υψηλότερο επίπεδο τελικού αποτελέσματος.

Στάδια Σήμανσης Ξενοδοχείου

Μελέτη​ Σήμανσης

Προδιαγραφή διαστάσεων επιγραφών, κειμένων & σημείων τοποθέτησης

Γραφιστικός Σχεδιασμός Επιγραφών

Κατασκευή & Ποιοτικός έλεγχος

Τοποθέτηση Επιγραφών

Σημαντικότερες Σημάνσεις

ενός Ξενοδοχείου

Κλείστε Ραντεβού

για μελέτη σήμανσης του Ξενοδοχείου σας

bratti_hotels_white.png

Βίκτωρος Ουγκώ 8

Βάρη, Αθήνα​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

+30 210 9656500

+30 210 8974496

info@bratti.eu

© 2019 | Website specification: Destsetters