top of page
bratti

Η Μελέτη Σήμανσης είναι σημαντική για τα ξενοδοχεία

Η σήμανση ενός ξενοδοχείου είναι από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμπειρία διαμονής που θα έχουν οι επισκέπτες του και είναι επιτυχημένη όταν πραγματοποιείται στο σωστό χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο.



Το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο για τη δημιουργία ποιοτικών συστημάτων σήμανσης είναι αυτό της Μελέτης Σήμανσης.

​Η εξειδικευμένη ομάδα της bratti hotel signage αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες. Επομένως, διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εμπειρία για ένα άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα σήμανσης.



1ο Στάδιο Μελέτη ∆ημιουργικού


Η εξειδικευμένη ομάδα µας μελετάει και προτείνει το concept της σήμανσης που περιλαμβάνει το σχέδιο και το σχήμα των πινακίδων, τη γραµµατοσειρά και τα picto που θα χρησιμοποιηθούν, το χρώμα, την ύπαρξη του φωτισμού όπου χρειάζεται, ώστε να ταιριάζει και να ενισχύει την αρχιτεκτονική και τη φιλοσοφία του χώρου.


2ο Στάδιο Κυκλοφοριακή Μελέτη


Καθορίζουμε όλα τα σηµεία σήµανσης µε στόχο την εύκολη και άµεση πληροφόρηση και καθοδήγηση του επισκέπτη. Επίσης, καθορίζεται η ροή κίνησης βάσει των σηµαντικών προορισµών όπως η υποδοχή, τα δωµάτια, το εστιατόριο, η πισίνα, το spa καθώς και βοηθητικών εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.


3ο Στάδιο Κατασκευαστική Μελέτη


Καθορίζουµε µε ακρίβεια τις προδιαγραφές κατασκευής των πινακίδων λαµβάνοντας υπόψη και τις καιρικές συνθήκες. Αναλύονται τα υλικά, οι διαστάσεις, τα χρώµατα και η τεχνοτροπία. Επίσης καθορίζετε ο τρόπος στήριξης κάθε πινακίδας σύµφωνα µε το χώρο που θα τοποθετηθεί. Τέλος, γίνεται η µελέτη φωτισµού για τις αυτόφωτες πινακίδες.


_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία bratti hotel signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu



Comments


bottom of page