top of page
bratti

Η bratti hotel signage στην Ημερίδα ΕΣΩ 2024: στο επίκεντρο των τάσεων & της καινοτομίας

Η bratti hotel signage συμμετείχε στην Ημερίδα ΕΣΩ 2024 που διεξήχθη για 12η συνεχόμενη χρονιά και με απόλυτη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 με κεντρική θεματική “ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ: Φύση, Υλικά, Βιωσιμότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη”.



Η παρουσία της bratti hotel signage στην Ημερίδα αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας στην αρχή της καινοτομίας και των μακροχρόνιων σημαντικών σχέσεων που έχουμε δημιουργήσει με τον αρχιτεκτονικό χώρο. Σε μια εκδήλωση που καθιερώθηκε ως ο απόλυτος θεσμός για την προβολή του Design και της Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, η συμμετοχή μας αποτελεί την επιβεβαίωση της θέλησής μας να είμαστε πάντα εκεί, στο επίκεντρο των τάσεων και των καινοτομιών.



Η ημερίδα ΕΣΩ, η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική, συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής σκηνής, και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.


_______________

Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

Comments


bottom of page