top of page
bratti_final.png
  • bratti

Πόσο σωστή είναι η σήμανση στο ξενοδοχείο σας;

Έχετε δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο με εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση, ένα καθαρό και φιλόξενο εξωτερικό χώρο και τα δωμάτια σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες σας!


Θυμηθείτε επίσης ότι στα ξενοδοχεία οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές και ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσεις είναι να δημιουργήσετε μια επαγγελματική και φιλόξενη σήμανση.


Είτε έχετε ένα ξενοδοχείο που χρειάζεται ανανέωση, είτε σχεδιάζετε να ανοίξετε ένα νέο ξενοδοχείο, η σωστή μελέτη σήμανσης είναι απαραίτητη.


Ο βασικός σκοπός της σήμανσης του ξενοδοχείου είναι το branding. Επομένως χρειάζεται να δημιουργήσετε μια μοναδική ταυτότητα για το ξενοδοχείο σας, ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής.


tip#

Η επιλογή των σωστών χρωμάτων, γραμματοσειρών και σχεδίων για τη σήμανση του ξενοδοχείου σας θα προκαλέσει συναισθήματα στους πελάτες σας και θα ενισχύσει το branding του ξενοδοχείου σας.


Μελέτη Σήμανσης

Το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο για τη δημιουργία ποιοτικών συστημάτων σήμανσης είναι αυτό της Μελέτης Σήμανσης. Κατά τη Μελέτη Σήμανσης, γίνεται εκτεταμένη έρευνα πάνω στις ανάγκες της επιχείρησης, τους χώρους που θα τοποθετηθούν οι πινακίδες και στην ταυτότητα του brand, έτσι ώστε να κυλήσουν ομαλά τα επόμενα βήματα.



Πρόκειται για την πιο σημαντική εργασία προκειμένου οι πινακίδες να σχεδιαστούν και να τοποθετηθούν στρατηγικά, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε κτιρίου και επιχείρησης και να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα Είδη Σήμανσης

Για τη Μελέτη Σήμανσης, η bratti έχει μια εξειδικευμένη ομάδα που αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες, οι οποίοι εργάζονται συλλογικά για να επιβεβαιώσουν ότι η Μελέτη Σήμανσης είναι ολοκληρωμένη και ανταποκρίνεται πλήρως στα ζητούμενα της εταιρείας για:

  • Επιγραφές & πινακίδες εσωτερικού/ εξωτερικού χώρου

  • Πινακίδες σήμανσης καθοδήγησης και ενημέρωσης (wayfinding)

  • Πινακίδες ασφάλειας και υγείας

  • Φωτεινές πινακίδες με LED

  • Πινακίδες σε κώδικα Braille

  • Ηλεκτρονικές πινακίδες



_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

bottom of page