top of page
bratti

50 χρόνια ιστορίας bratti στο νέο εταιρικό site μας!

Η bratti παρουσιάζει το νέο εταιρικό site που σχεδιάστηκε με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να είναι φιλικό για πρόσβαση από κάθε συσκευή, αλλά κυρίως με πλούσιο ενημερωτικό υλικό για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας.



Ο επανασχεδιασμός του νέου εταιρικού μας site της έχει στόχο την παρουσίαση:


  • του portfolio της εταιρείας μας με εντυπωσιακές φωτογραφίες και videos

  • της εξειδικευμένης ομάδας μας που είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει

  • των σημαντικών σταθμών ανάπτυξης της εταιρείας μας, με ιστορία πάνω από 50 χρόνια στη σήμανση επαγγελματικών χρόνων

  • των έργων που έχουμε υλοποιήσει

Premium Υπηρεσίες Σήμανσης

Η εταιρεία bratti διαθέτει την πλέον εξειδικευμένη ομάδα που εκτελεί την απαραίτητη μελέτη σήμανσης, τον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση πινακίδων σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, τράπεζες, μουσεία, κτίρια γραφείων, μαρίνες, αεροδρόμια κ.λπ.

  • Μελέτη Σήμανσης

  • Σχεδιασμός Πινακίδων Σήμανσης

  • Κατασκευή Πινακίδων Σήμανσης

  • Τοποθέτηση Πινακίδων Σήμανσης




Η εταιρεία για περισσότερα από 50 χρόνια εξελίσσεται και μεγαλώνει συνεχώς, με στόχο να είναι η κορυφαία επιλογή στη σήμανση επαγγελματικού χώρου στην Ελλάδα. Επιπλέον, από το 2003, δυναμώνουμε την παρουσία μας και στις διεθνείς αγορές με συνέπεια και στρατηγικό σχεδιασμό, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.



Ανάλογα με την κατηγορία και τις ανάγκες του κάθε έργου, οι signage experts της bratti δίνουν μια ολοκληρωμένη λύση, ενώ εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα σε επίπεδο λειτουργικότητας και αισθητικής.



Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην σήμανση επαγγελματικών χώρων είναι η εγγύηση που χρειάζεστε!



Επισκεφτείτε το νέο μας site

_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία bratti hotel signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu

Comments


bottom of page