top of page
  • bratti

H bratti hotel signage υλοποίησε τη σήμανση για το luxury resort One&Only Aesthesis

Το One&Only Aesthesis είναι ένα εντυπωσιακό luxury resort που αναδεικνύει τις χρυσές μέρες της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 



Η bratti hotel signage υλοποίησε τη Μελέτη της εσωτερικής και εξωτερικής* σήμανσης, το wayfiding, καθώς την Κατασκευή και την Τοποθέτηση της Σήμανσης. Στόχος μας ήταν οι πινακίδες που σχεδιάσαμε να επικοινωνήσουν και να οπτικοποιήσουν τις αξίες του brand, αυτού του μοναδικού σε design και αρχιτεκτονική ξενοδοχείου.


Το Τμήμα Σχεδίασης της εταιρείας μας που πραγματοποίησε τη Μελέτη Σήμανσης  έχει ως βασική κατεύθυνση σχεδιασμού την πλήρη εναρμόνιση των πινακίδων με τον υπόλοιπο χώρο, και ταυτόχρονα να είναι εύκολα αναγνώσιμες και εντοπίσιμες στα σημεία που θα τοποθετηθούν. Επιπλέον, επιδιώκουμε πάντα οι πινακίδες που σχεδιάζουμε να αποτυπώνουν εύστοχα τη φιλοσοφία και τη μοναδικότητα του ξενοδοχείου, ώστε να ταιριάζουν και να ενισχύουν την αρχιτεκτονική του χώρου.


Η  εταιρεία μας έχει υλοποιήσει περισσότερες από 1.200 μελέτες σήμανσης για όλα τα μεγέθη και είδη ξενοδοχείων. Η εξειδικευμένη ομάδα μας που αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εμπειρία για ένα άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα σήμανσης. 


*Στην εξωτερική σήμανση, διατηρήθηκαν ορισμένα στοιχεία που είχε σχεδιάσει η εταιρεία WE DESIGN και είχαν εγκριθεί από τον πελάτη, πριν αναλάβουμε εμείς το έργο.

_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

bottom of page