top of page
  • bratti

Mελέτη Σήμανσης, Κατασκευή & Τοποθέτηση για το ξενοδοχείο NOŪS Santorini

Η σήμανση ενός ξενοδοχείου είναι από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμπειρία διαμονής που θα έχουν οι επισκέπτες του και είναι επιτυχημένη όταν πραγματοποιείται στο σωστό χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο.


Η bratti hotel signage υλοποίησε τη Μελέτη, Κατασκευή και Τοποθέτηση Σήμανσης για το ξενοδοχείο NOŪS Santorini, ενός πολυτελούς θέρετρου 5 αστέρων με μοναδικό χαρακτήρα στην πανέμορφη Σαντορίνη.



Το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο για τη δημιουργία ποιοτικών συστημάτων σήμανσης είναι αυτό της Μελέτης Σήμανσης.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες. Επομένως, διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εμπειρία για ένα άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα σήμανσης.


Το αποτέλεσμα της Μελέτης Σήμανσης για το ξενοδοχείο NOŪS Santorini συνδυάζει την αισθητική του αρχιτεκτονικού σχεδίου και τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου.



Εξίσου σημαντικό στάδιο είναι και η Κατασκευή των πινακίδων. Η εταιρεία μας εφαρμόζει αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας ώστε να σας διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα. Η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται από την ομάδα Μελέτης Σήμανσης βάσει του ISO 9001:2015.

Καθ’ όλη τη διάρκεια παραγωγής τηρούμε αυστηρό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας 4 σταδίων:

  • έλεγχος πρώτων υλών

  • έλεγχος pre-sample

  • έλεγχος τελικού προϊόντος

  • έλεγχος συσκευασίας προϊόντων



Το έργο ολοκληρώθηκε με την Τοποθέτηση των πινακίδων από αξιόπιστο και εκπαιδευμένο δικό μας συνεργείο.

Στην bratti hotel signage πιστεύουμε ότι αξία έχει το αποτέλεσμα ενός έργου, όταν:
  • έχει μελετηθεί σωστά

  • έχει παραχθεί με τα κατάλληλα υλικά

  • δημιουργεί value for money

_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία bratti hotel signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu

bottom of page