top of page
  • bratti

Αξία έχει το αποτέλεσμα ενός έργου που έχει μελετηθεί σωστά

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιαν 2023

Η σήμανση ενός ξενοδοχείου είναι από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμπειρία διαμονής που θα έχουν οι επισκέπτες του και είναι επιτυχημένη όταν πραγματοποιείται στο σωστό χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο.



Ο ιδανικός χρόνος για να πραγματοποιηθεί η μελέτη σήμανσης είναι μετά την ολοκλήρωση της μελέτης εσωτερικού σχεδιασμού και διακόσμησης, καθώς είναι σημαντικό πριν οριστούν τα σημεία τοποθέτησης να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου.



Τα 3 σημαντικότερα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι επιχειρηματίες όταν θέλουν να αγοράσουν πινακίδες σήμανσης είναι τα ακόλουθα.


1. Αφήνουν την τελευταία στιγμή τη σήμανση για το ξενοδοχείο τους, με κίνδυνο να γίνουν όλα βιαστικά, με λάθη και πρόχειρες λύσεις.


2. Αποφασίζουν μόνο με οικονομικά κριτήρια, επιλέγοντας την πιο φθηνή λύση ή την απομίμηση κάποιας καλής πινακίδας που έχουν δει, με αποτέλεσμα οι πινακίδες σήμανσης να είναι υποδεέστερες του κτιρίου που κατασκεύασαν.


3. Απευθύνονται σε σχεδιαστές που δεν γνωρίζουν κατασκευαστικά και τεχνικά θέματα. Αποτέλεσμα αυτού είναι η μελέτη των πινακίδων σήμανσης που σχεδίασαν για το κτίριο ή το ξενοδοχείο τους να είναι ανέφικτο να κατασκευαστούν ή να έχουν υπερβολικά υψηλό κοστολόγιο.


Στην Bratti Hotel Signage πιστεύουμε ότι αξία έχει το αποτέλεσμα ενός έργου, όταν:
  • έχει μελετηθεί σωστά

  • έχει παραχθεί με τα κατάλληλα υλικά

  • δημιουργεί value for money

_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Βratti Hotel Signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu

bottom of page