top of page
  • bratti

Δημιουργούμε πινακίδες σήμανσης από το 1969


H εταιρεία bratti ιδρύθηκε το 1969 από τον Σπύρο και την Πόλα Μπράτη, απόφοιτοι της Σχολής Βακαλό. Οραματιστές και φιλόδοξοι, κατάφεραν με όρεξη και μεράκι να ξεχωρίσουν με το μοναδικό design και την ιδιαίτερη αισθητική τους, η οποία τους καθιέρωσε ως πρωτοπόρους στις πινακίδες σήμανσης.


Η εταιρεία για περισσότερα από 50 χρόνια εξελίσσεται και μεγαλώνει συνεχώς, με στόχο να παραμένει η κορυφαία επιλογή στη σήμανση επαγγελματικού χώρου στην Ελλάδα. Επιπλέον, από το 2003, δυναμώνουμε την παρουσία μας και στις διεθνείς αγορές με συνέπεια και στρατηγικό σχεδιασμό, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.


Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία bratti εξειδικεύεται στον τομέα της σήμανσης για ξενοδοχεία, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων. Είτε πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο, είτε ένα resort εκατοντάδων δωματίων, η μελέτη σήμανσης είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο και έχει ως βασικό στόχο την επιτυχημένη παροχή και μετάδοση πληροφοριών και συντελεί στην αναβάθμιση της συνολικής εικόνας του.


Οι αξίες και η φιλοσοφία της εταιρείας bratti στηρίζονται στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Βασικός στόχος μας είναι η παροχή υψηλού ποιοτικού επιπέδου υπηρεσιών υιοθετώντας νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και η άμεση επαφή με τον πελάτη, μέσα από μια εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.


_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Βratti Hotel Signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu

bottom of page