top of page
  • bratti

Επενδύστε στη Μελέτη Σήμανσης


O κ. Γιάννης Μπράτης, General Director & Co-Owner of Bratti Company, απαντάει σε 3 καίριες ερωτήσεις για την σπουδαιότητα της Μελέτης Σήμανσης στα ξενοδοχεία.







1. Γιατί είναι σημαντική η Μελέτη Σήμανσης στην λειτουργικότητα ενός ξενοδοχείου;


Η Μελέτη Σήμανσης είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο και έχει ως βασικό στόχο την επιτυχημένη παροχή και μετάδοση πληροφοριών στους επισκέπτες του χώρου. Ας υποθέσουμε πως βρισκόμαστε σε έναν μεγάλο, πολυπληθή χώρο χωρίς όμως καμία ενημέρωση ή πληροφόρηση γύρω μας. Πως μπορούμε να βρούμε την έξοδο, το parking ή οτιδήποτε άλλο ψάχνουμε; Μόνο εάν υπάρχουν ευανάγνωστες, σωστές πινακίδες κατεύθυνσης και οριοθέτησης χώρων μπορούμε να βρούμε εύκολα και γρήγορα τον προορισμό μας. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό για την σωστή λειτουργία ενός ξενοδοχείου αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του η σωστή μελέτη σήμανσης πινακίδων και επιγραφών.



2. Τι περιλαμβάνει η Μελέτη Σήμανσης;


Η Μελέτη Σήμανσης είναι το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο για τη δημιουργία ποιοτικών συστημάτων σήμανσης. Σε αυτό το στάδιο γίνεται η επιλογή των σημείων όπου θα τοποθετηθούν πινακίδες και επιγραφές στους χώρους του ξενοδοχείου. Επιπλέον, καθορίζονται τα μηνύματα, τα κείμενα δηλαδή, όπως και οι διαστάσεις που θα φέρουν το επιθυμητό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Φυσικά, διερευνάμε σε κάθε project εξατομικευμένες προτάσεις σήμανσης ανάλογα με τις ανάγκες και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κάθε ξενοδοχείου, ώστε να καταλήξουμε στον δημιουργικό σχεδιασμό των πινακίδων και των επιγραφών και το κατασκευαστικό σχέδιο για κάθε πινακίδα.




3. Ποια είναι τα βασικά κριτήρια επιλογής της εταιρείας bratti για την υλοποίηση της Μελέτης Σήμανσης;


Η εταιρεία bratti εξειδικεύεται στην σήμανση των ξενοδοχείων με υλοποιημένες περισσότερες από 1.200 μελέτες σήμανσης για όλα τα είδη και μεγέθη ξενοδοχείων. Επιπλέον, η εταιρεία μας από το 1969, δηλαδή για περισσότερα από 50 χρόνια, δραστηριοποιείται στην μελέτη και την κατασκευή πινακίδων. Επομένως, έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για να εγγυηθούμε και να διασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα αποτελέσματος. Τέλος, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία σήμανσης. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας συνεργάζεται αρμονικά με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και αναλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στάδια: μελέτη σήμανσης, σχεδίαση, κατασκευή, τοποθέτηση.


Στην Bratti Hotel Signage πιστεύουμε ότι αξία έχει το αποτέλεσμα ενός έργου, όταν:
  • έχει μελετηθεί σωστά

  • έχει παραχθεί με τα κατάλληλα υλικά

  • δημιουργεί value for money

_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Βratti Hotel Signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu



bottom of page