top of page
  • bratti

Η δική μας πρόταση για την αποφυγή λαθών σήμανσης και η λύση τους

1. Έγκαιρη αναζήτηση εταιρίας για τον σχεδιασμό της μελέτης σήμανσης

του ξενοδοχείου


Η σωστή χρονική στιγμή είναι όταν ολοκληρωθεί η αρχιτεκτονική μελέτη του έργου και πριν ξεκινήσει η υλοποίηση. Έτσι δεν θα υπάρχουν μερεμέτια, καθυστερήσεις, επιπλέον έξοδα, βιαστικές και πρόχειρες κατασκευές. Θα μπορεί να υλοποιηθεί σωστά οποιαδήποτε σχεδιαστική πρόταση επιλεχτεί.


2. Επιλογή της κατάλληλης εταιρείας σχεδιασμού και κατασκευής πινακίδων σήμανσης.

  • να αντιμετωπίζει τον επιχειρηματία ως συνεργάτη και να επιζητά μακροχρόνια συνεργασία.

  • να έχει in house Τμήμα Σχεδιασμού πινακίδων σήμανσης που να διαθέτει:

- υψηλή αισθητική για να υπάρχει κομψό αποτέλεσμα για να ταιριάζει με την αρχιτεκτονική και τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου χωρίς να υποβαθμίζει την συνολική εικόνα του χώρου.

- τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να κατασκευαστεί η σχεδιαστική πρόταση, να είναι οικονομικά συμφέρουσα, με σωστή επιλογή υλικών για αντοχή στις φθορές και εμπειρία στο wayfinding για να μην είναι η σήμανση ελλιπής ή ασαφής.



  • να έχει in house καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής για να ελέγχει την ποιότητα και το χρόνο παράδοσης, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες που προκύπτουν μετά την παράδοση του έργου.

  • να διαθέτει μόνιμης απασχόλησης, δικά της , πιστοποιημένα & εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης, εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα άμεσα, με ποιότητα και ασφαλή τοποθέτηση των πινακίδων και των επιγραφών. Με αυτό τον τρόπο αναλαμβάνει την ευθύνη για την σωστή ολοκλήρωση του έργου.



3. Γρήγορες και σταθερές αποφάσεις


Ο χρόνος είναι σημαντικός παράγοντας για την σωστή ολοκλήρωση του έργου. Οι γρήγορες αποφάσεις στις προτάσεις που προτείνονται από την εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής πινακίδων σήμανσης , συντελούν στην έγκαιρη δρομολόγηση των εργασιών, ώστε υπάρχει περισσότερος χρόνος για τον επιχειρηματία να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ανάγκες του ξενοδοχείου.



4. Επιλογή βάσει σημαντικών κριτηρίων κι όχι μόνο οικονομικών.

Επιλέγοντας την πιο φθηνή λύση ή την απομίμηση κάποιας καλής πινακίδας δεν είναι η σωστή απόφαση. Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη: α) η αξιοπιστία του προμηθευτή, β) η ποιότητα και η αισθητική των πινακίδων.

Στην Bratti Hotel Signage πιστεύουμε ότι αξία έχει το αποτέλεσμα ενός έργου, όταν:
  • έχει μελετηθεί σωστά

  • έχει παραχθεί με τα κατάλληλα υλικά

  • δημιουργεί value for money

_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Βratti Hotel Signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu

bottom of page