top of page
  • bratti

Η σήμανση του ξενοδοχείου συμβάλλει στην εμπειρία διαμονής του επισκέπτη

Η bratti hotel signage υλοποίησε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση σήμανσης για το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Cliff Side Suites στο υπέροχο νησί της Σαντορίνης.


Η σήμανση ενός ξενοδοχείου είναι από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμπειρία διαμονής που θα έχουν οι επισκέπτες του και είναι επιτυχημένη όταν πραγματοποιείται στο σωστό χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο.


Η εταιρεία μας διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αναδείξει μέσω της εύστοχης σήμανσης την αξία και την φιλοσοφία κάθε ξενοδοχείου. Η έμπειρη ομάδα μας σχεδιάζει τις εσωτερικές και εξωτερικές πινακίδες λαμβάνοντας υπόψη το concept και την αισθητική του ξενοδοχείου.


Εφαρμογή Λογοτύπου σε κεντρικές επιγραφές του Cliff Side Suites

Σε κεντρικά σημεία τοποθετήθηκαν επιγραφές με το λογότυπο και το όνομα του του ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός των επιγραφών ακολουθεί την αισθητική του λογοτύπου και κατασκευάστηκαν με μεμονωμένα μεταλλικά γράμματα σε μια minimal εκδοχή που ταιριάζει ταυτόχρονα και με την αισθητική του Αιγαιοπελαγίτικου ύφους.


Σχεδιασμός Επιγραφών Προσανατολισμού (wayfinding)

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλα τα ξενοδοχεία να υπάρχει η σωστή πληροφόρηση μέσω των επιγραφών - πινακίδων για τον προσανατολισμό των επισκεπτών του, ώστε να βρίσκουν εύκολα και άμεσα τον προορισμό τους.



Πινακίδες Δωματίων

Ακόμα και οι πινακίδες των δωματίων θα πρέπει να ακολουθούν το γενικό concept της σήμανσης, ώστε να μην φαίνονται παράταιρες και να ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική του ξενοδοχείου.



Δώστε αξία στο ξενοδοχείο σας με την bratti hotel signage

Εάν χρειάζεστε πινακίδες σήμανσης για το ξενοδοχείο σας είμαστε η πιο αξιόπιστη επιλογή σας!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία σχεδιασμού σήμανσης, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.


_______________ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Βratti Hotel Signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu




bottom of page