top of page
  • bratti

Μελέτη Σήμανσης Ξενοδοχείου. Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική!

Έγινε ενημέρωση: 11 Ιαν 2023


Η σήμανση ενός ξενοδοχείου, ξεκινώντας από την επιγραφή εισόδου μέχρι και τις πινακίδες δωματίου, προδιαθέτει τον επισκέπτη για την αισθητική, τις αξίες και τη ποιότητα του ίδιου του ξενοδοχείου.

Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό η σήμανση να είναι προσεγμένη, λειτουργική και απόλυτα συνυφασμένη με την αισθητική του κτιρίου και το αρχιτεκτονικό σχέδιο.


Η bratti hotel signage δραστηριοποιείται περισσότερα από 50 χρόνια στη μελέτη και παραγωγή σήμανσης για επαγγελματικούς χώρους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.



Πότε είναι πετυχημένη η σήμανση ενός ξενοδοχείου;

Όταν πετυχαίνει την εύκολη και άμεση καθοδήγηση του κοινού στους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και όταν υποστηρίζει την αύξηση των πωλήσεων των εσωτερικών τμημάτων ενός ξενοδοχείου όπως το εστιατόριο, το spa τα, τα καταστήματα κ.ά.

Επίσης, η σήμανση διαφορετικών χώρων του ξενοδοχείου θα πρέπει να ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική προσέγγιση, ώστε να προσδώσει κύρος στην επιχείρηση μέσω της οπτικής συνέχειας, που υποδηλώνει ότι ο χώρος είναι προσεγμένος σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι για να σχεδιάσουμε μια επιτυχημένη σήμανση ξενοδοχείου πρέπει να γίνει μελέτη γραμματοσειράς, χρωμάτων και φωτισμού, τα οποία όλα μαζί εναρμονισμένα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο θα αποπνέουν τις αξίες που επιθυμεί ο ιδιοκτήτη.




Ποια είναι τα στάδια μελέτης σήμανσης ενός ξενοδοχείου;


1. Μελέτη Σήμανσης

Το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο για τη δημιουργία ποιοτικών συστημάτων σήμανσης είναι αυτό της Μελέτης Σήμανσης.

Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας bratti hotel signage ξεχωρίζει για την έμπνευση και τη δημιουργικότητά του, ενώ οι πρωτότυπες πινακίδες που σχεδιάζει μπορούν να αποτυπώσουν τη φιλοσοφία και τη μοναδικότητα του κάθε έργου. Το εξειδικευμένο Τμήμα Μελέτης Σήμανσης της εταιρείας μας απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες.


2. Κατασκευή Πινακίδων Σήμανσης

Οι τεχνικοί της bratti hotel signage είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, που γνωρίζουν σε βάθος την παραγωγική διαδικασία και τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται, ενώ διασφαλίζουν την αποτελεσματική χρήση των πρώτων υλών, καθώς και την ανακύκλωση των υλικών παραγωγής.

Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας ώστε να σας διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα. Η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται από την ομάδα μελέτης σήμανσης. Διασφάλιση Ποιότητας Παραγωγής: έλεγχος πρώτων υλών, έλεγχος pre-sample, έλεγχος τελικού προϊόντος, έλεγχος συσκευασίας προϊόντων.

3. Τοποθέτηση Πινακίδων Σήμανσης

Οι πινακίδες τοποθετούνται από αξιόπιστα και εκπαιδευμένα συνεργεία της εταιρείας μας σύμφωνα με τους υφιστάμενους κανόνες ασφαλείας και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Πριν την τελική παράδοση πραγματοποιείται έλεγχος από τον υπεύθυνο Project Manager για να διασφαλίσουμε το άρτιο αποτέλεσμα.


_______________

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Βratti Hotel Signage στο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu

bottom of page