top of page
  • bratti

Μην αφήσετε την σήμανση του ξενοδοχείου σας για το τέλος

Η σήμανση ενός ξενοδοχείου είναι από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμπειρία διαμονής που θα έχουν οι επισκέπτες του και είναι επιτυχημένη όταν πραγματοποιείται στο σωστό χρόνο και µε τον κατάλληλο τρόπο.



Ο ιδανικός χρόνος για τη µελέτη σήµανσης είναι µετά την ολοκλήρωση της µελέτης εσωτερικού σχεδιασµού και διακόσµησης.


Αξία έχει το αποτέλεσµα ενός έργου που έχει µελετηθεί σωστά, παραχθεί µε τα κατάλληλα υλικά και δηµιουργεί value for money.


Η εξειδικευµένη οµάδα της bratti hotel signage συνεργάζεται σε απόλυτη αρµονία µε τους Υπεύθυνους του ξενοδοχείου, ώστε να δηµιουργήσουµε ένα κατάλυµα που θα προσφέρει τη µέγιστη λειτουργικότητα και την υψηλή ικανοποίηση στους επισκέπτες του



Μην αφήσετε την σήµανση για το τέλος

Η µελέτη σήµανσης και η κατασκευή της θέλει χρόνο για να γίνει σωστά! ∆ιαφορετικά θα καταφύγετε αναγκαστικά σε λύσεις της τελευταίας στιγµής, οι οποίες είναι πρόχειρες, εµπεριέχουν λάθη, δεν ταιριάζουν µε τη φιλοσοφία και το ύφος του ξενοδοχείου αφαιρώντας κύρος και σοβαρότητα από την εικόνα του.


Μην επιλέγετε την σήµανση µε γνώµονα µόνο το χαµηλό κόστος

Τέτοιες εκπτώσεις αποδεικνύονται σε βάθος χρόνου περισσότερο κοστοβόρες! Τα φθηνά υλικά και η πρόχειρη κατασκευή χρειάζονται αντικατάσταση σε σύντοµο χρόνο. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι προδιαθέτουν αρνητικά τον επισκέπτη του ξενοδοχείου σας, επηρεάζοντας την εικόνα της επιχείρησης.


Εάν χρειάζεστε πινακίδες σήμανσης για το ξενοδοχείο σας είμαστε η πιο αξιόπιστη επιλογή σας!


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία σχεδιασμού σήμανσης, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Βratti Hotel Signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu


bottom of page