top of page
  • bratti

Πινακίδες υψηλής ποιότητας που προσθέτουν κύρος στον χώρο σας

Η εταιρεία bratti hotel signage αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής σήμανσης διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, µε βασικό στόχο την επιτυχημένη παροχή και μετάδοση πληροφοριών σύμφωνα µε τις ανάγκες του χώρου.



Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας, ώστε να εξασφαλίσουμε την αντοχή τους στο χρόνο.


Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε έργου και την αισθητική του κτιρίου θα επιλέξουμε και το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιήσουμε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε υλικά σήμανσης είτε πρόκειται για εσωτερικό, είτε για εξωτερικό χώρο.


Plexiglass Πινακίδες Για σήμανση εσωτερικού χώρου από ακρυλικό διαφανές ή αµµοβολισµένο σε οποιαδήποτε διάσταση και σχήµα.

Προσαρμόζονται στο design και την αισθητική του χώρου και δίνουν μια μοντέρνα πινελιά!


Corian Πινακίδες σήµανσης που συνδυάζουν την ευελιξία µε την πρακτικότητα και είναι ανθεκτικές στην υγρασία, τις θερµικές µεταβολές, και στην υπεριώδη ακτινοβολία.


Γυάλινες Πινακίδες σήµανσης εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου από γυαλί διαφανές ή αµµοβολισµένο σε οποιαδήποτε διάσταση και σχήµα.



Mεταλλικές Πινακίδες σήµανσης από inox, αλουµίνιο βαµµένο ηλεκτροστατικά σε οποιοδήποτε χρώµα RAL, matte, satine, glossy, σαγρέ ή υφή ξύλου. Ταιριάζουν απόλυτα με τον χώρο και είναι ιδανικές τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους.



Φωτεινές Πινακίδες σήµανσης εξαιρετικά λεπτές µε Led, ελάχιστης κατανάλωσης ρεύµατος και επιλογή θερµοκρασίας λευκού χρώµατος. Είναι μοντέρνες πινακίδες που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό εφε στον χώρο που τοποθετούνται και σίγουρα είναι ευδιάκριτες και ξεχωρίζουν!


_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία Βratti Hotel Signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu

bottom of page