top of page
bratti

Η bratti Hotel Signage συμμετέχει σε 3 κορυφαίες ξενοδοχειακές εκθέσεις τουρισμού

Έγινε ενημέρωση: 21 Νοε 2022



Η ομάδα της bratti Hotel Signage συμμετέχει στην Εquip Hotel Paris στη Γαλλία (6-10 Νοεμβρίου), στην 100% Hotel Show (18-21 Νοεμβρίου) και στη Xenia (26-28 Νοεμβρίου), παρουσιάζοντας τις νέες λύσεις στη ξενοδοχειακή σήμανση.


Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει παράδοση κάθε Νοέμβριο, η εταιρεία bratti Hotel Signage να συναντά τους ξενοδόχους στις δημοφιλέστερες ξενοδοχειακές εκθέσεις, και να συζητάει μαζί τους σχετικά με τις νέες τάσεις στη ξενοδοχειακή σήμανση, αλλά και τα νέα πλάνα της εταιρείας για το μέλλον.


Θα παρουσιαστεί μία μεγάλη γκάμα από ξενοδοχειακές λύσεις που δεν θα αφορούν μόνο τη σήμανση αλλά και την συνολική οπτική επικοινωνία ενός καταλύματος.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Θα απαντηθούν οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε σε σχέση με τα στάδια μελέτης της ξενοδοχειακής σήμανσης αλλά και την εφαρμογή της.

  2. Θα συζητήσετε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια πάνω στη ξενοδοχειακή σήμανση.

  3. Θα λάβετε εξατομικευμένη προσφορά σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την εταιρεία bratti Hotel Signage.

  4. Θα παρουσιαστούν live παραδείγματα πινακίδων από υλοποιημένα projects της εταιρείας.

  5. Θα παρουσιαστούν ηλεκτρονικές πινακίδες με δυνατότητες design customization για να συνάδει με την αισθητική του ξενοδοχείου.

  6. Θα παρουσιαστούν ειδικά διαμορφωμένες πινακίδες σήμανσης για AMEA με γραφή braille.


Που θα βρείτε τη bratti Hotel Signage


Στην Equip Hotel Paris (6-10 Νοεμβρίου στη Γαλλία) στο Hall 7.3 Stand C63,

στην 100% Hotel Show (18-21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας), στο Booth No: A20

ενώ, στη Xenia (26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo), στο Hall 4 στο

Booth No: C15. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία bratti Hotel Signage σε αυτό το link ή καλέστε στο +30 210 9656500!

Comments


bottom of page